Absen: S celovito okrevanjem čezmorskih trgov bomo povečali naložbe na ključna področja

Nov 26,2022

Absenov poslovni dohodek v prvih treh četrtinah leta 2022 bo približno 1,780 milijarde juanov, kar je približno 27% v primerjavi z 1,402 milijarde juanov v prvih treh četrtinah leta 2021; Čisti dobiček, ki ga je mogoče pripisati delničarjem, ki kotirajo na borzi, v prvih treh četrtletjih 2022 je bil 113.6487 milijonov juanov, medletno rast pa približno 292%.

Pred kratkim je Absen med raziskavo agencije dejal, da so se zaradi vpliva epidemičnih razmer in pritiska gospodarstva v času poročanja v obdobju leta 2021 poslovni prihodki kitajskega trga v obdobju poročanja upadali; Vendar pa se bo s celovito okrevanjem čezmorskega trga v prvih treh četrtletjih leta 2022 mednarodni trg povečal za skoraj 100% v primerjavi z letom 2021; Izvajanje in izvajanje strategije "notranjega in zunanjega dvojnega napada" podjetja bo leta 2022 zagotovilo splošno stabilno rast uspešnosti podjetja v negotovem zunanjem gospodarskem okolju leta 2022. Družba se bo držala glavnega podjetja, in še naprej postavljajo mednarodne in kitajske trge; Povečati gradnjo domačih in tujih kanalov, razširiti prodajno lestvico in povečati tržni delež; Izkoristite priložnost za hitro okrevanje tržnega poslovanja in uresničite hitro rast celotnega poslovanja podjetja.

Kot eno prvih podjetij LED prikazovanja, ki so izvažali v tujino, se je Absen globoko ukoreninil na čezmorskem trgu, stalno napredoval in ustvaril edinstven vpliv kitajskih blagovnih znamk na svetu. Mednarodne glavne razstave so bile vedno pomembno vetrovno lopatico za razvoj tehnologije izdelkov in promocijo trga v panogi. Ko čezmorski trg postopoma izstopi iz meglice, se tudi globalni razstavni postopek hitro znova zažene. Leta 2022 se bo čezmorski trg postopoma okreval. Podjetje bo večkrat sodelovalo na razstavah v Severni Ameriki, Evropi, Aziji Tihi ocean, Latinsko Ameriko in drugih krajih. Hkrati pa bo v kombinaciji s spletnim trženjem in drugimi oblikami pokazalo nove izdelke, nove tehnologije in rešitve globalnim strankam. S celovitim okrevanjem čezmorskih trgov je v obdobju poročanja hitro raslo mednarodno tržno podjetje. Podjetje je izkoristilo priložnost za izterjavo povpraševanja na nekaterih čezmorskih trgih, še naprej povečevalo strateške naložbe na ključna področja in trge, povečalo potovanja osebja, močno zgradilo lokalne kanale za opravljanje poslovanja in dosegle hitro okrevanje poslovanja na čezmorskih trgih.

Poleg tega je virtualna filmska in televizijska produkcija še ena priljubljena aplikacija, ki jo v zadnjih dveh letih spodbuja LED inovacija. V primerjavi s tradicionalnim streljanjem na zelenem zaslonu ima tehnologija virtualne proizvodnje LED zaslona pomembne prednosti, ki ustvarjalni ekipi omogoča intuitivno ogled strelskega okolja, v realnem času spreminja učinek scene v skladu s scenarijem in močno izboljša komunikacijsko učinkovitost.

Za novo poslovno področje Virtual Studio je Absen aktivno izvajal tehnično postavitev in predstavil vrsto izdelkov in rešitev. Septembra 2022 je na nizozemski mednarodni razstavi za radijsko in televizijsko tehnologijo (IBC2022 pritegnila veliko število strokovnih izkušenj s strankami in posvetovanja na mestu. Oktobra 2022 je bila v Garden Studios, na vrhu virtualne produkcijske ekološke konference podjetja, na vrhu, zgornji del Garden Studios Filmski in televizijski kreativni studio v Londonu v Angliji. Podjetje je sodelovalo z višjimi strokovnjaki na področju virtualne produkcije v Evropi in industrijskimi ekološkimi partnerji za izvajanje poglobljenih izmenjav in skupaj preuči več možnosti za virtualno produkcijo, da bi omogočili umetniško ustvarjanje.

Trenutno je virtualna snemalna LED zaslonska rešitev, ki jo je sprožil AbsencRusija, Kanada in tako naprej.Pridobljene so dobre povratne informacije na trgu, industrija pa ima pomembne prednosti.
Izdelek RFQ