Pred TSMC! Govori se, da bo prihodnji teden začel množično proizvodnjo 3NM čipov

Jun 24,2022

Samsung Electronics bo uradno začel množično proizvodnjo 3NM čipov, ki temeljijo na strukturi tranzistorja GAA prihodnji teden, urniku prej kot TSMC, ki načrtuje množično proizvodnjo 3NM čipov v drugi polovici letošnje proizvodnja. podjetje.

Do nedavnega so se pojavile pomisleke, da bi Samsung Electronics odložil množično proizvodnjo 3NM čipov zaradi težav z donosom, poroča Businesskorea. Vendar je Samsung Electronics zanikal takšne pomisleke, češ da ni nobenega vprašanja o proizvodnji. Poroča se, da je Samsung Electronics zagotovil podjetniške stranke za 3NM čipe. Družba verjame, da bo množična proizvodnja 3NM čipov močno spodbudila svoj cilj, da postane prvi na svetu v sistemskih polprevodnikih.

Analitiki verjamejo, da če Samsung Electronics začne množično proizvodnjo 3NM čipov, lahko podjetjem korporativnim strankam dokaže, da je Samsung Electronics tehnološko pred TSMC in s tem združi svoj položaj na livarni. Samsung je odločen, da bo spodkopal prevlado TSMC na trgu livarne s svojo napredno tehnologijo za izdelavo ultra-mikro.
Izdelek RFQ