Inventec načrtuje namestitev pametnih tovarn in načrtuje nastavitev 5G Open Labs v drugi polovici leta

Jul 25,2022

Po poročanju juheng.com je Inventec, tajvanska livarna, v svojem proizvodnem obratu Taoyuan Server uvedla povezane aplikacije, da bi uvedla 5G pametno tovarniško polje. V prvi polovici leta je sodelovala v dejavnostih organizacije O-Ran in dokončala dejansko področje 5G pametnih tovarn. Načrtovano je, da bo v drugi polovici leta izvedel več načrtov za preverjanje integracije za integracijo aplikacij z zavezniško dobavno verigo s postavitvijo 5G Open Laboratory.

Na spomladanski konferenci PlugFest O-Ran Alliance 2022, ki je potekala konec prejšnjega meseca, je Inventec prvič razkril postavitev 5G Smart Factory, vključno z varnostjo industrijskega okolja, donosom kakovosti, pregledom in vzdrževanjem na strežniku Taoyuan Server tovarna. Če izključimo uspešnost programa itd.

V zadnjih letih je Inventec aktivno investiral na trg zasebnega omrežja 5G. Poleg razvijanja lastnih osnovnih postaj blagovne znamke igra tudi vlogo sistemskega integratorja, ki sodeluje z ekosistemskimi partnerji, kot so Microsoft, Altran Group, Parametric Technology, Intel, Qualcomm in MediaTek v IT, CT, sodelovanje OT na terenu
Izdelek RFQ