Južnokorejsko podjetje za prikazovanje opreme bo odložilo dostavo zaradi ponudbe delov

Jun 28,2022

Po poročilih korejskih medijev je korejsko združenje za prikaz industrije 27. junija poročalo, da korejska podjetja za prikazovanje opreme, kot so Zhouxing Engineering, WONIK IPS in SUNIC, niso mogla pravočasno dostaviti zaradi nezmožnosti pridobivanja delov in podobnih situacij še naprej. Zaradi krize globalne dobavne verige teh podjetij ne morejo pravočasno pridobiti temeljnih komponent iz tujine.

Glede na raziskavo se povprečni čas dostave osnovnih komponent opreme OLED (organska svetloba oddaja diode) zavleče za več kot 4,5 meseca. Prej so bili deli na voljo v 2 do 3 mesecih po naročilu, zdaj pa traja do 6 mesecev. Filtri, ki so bili običajno dostavljeni v 2,5 meseca, so zdaj prejeti po 1 letu, kar ima za posledico 8,5-mesečno zamudo pri dokončanju nakupa.

V Južni Koreji je v Južni Koreji pomembno vlogo, korejski proizvajalci prikazovanja pa so lani predstavljali 33,2 odstotka svetovnega trga, poroča Korejsko združenje za prikaz industrije.

Poleg tega je aprila letos korejsko združenje za razstavne industrije (KDIA) prevzelo vodilno vlogo pri vključitvi razstavne industrije kot podpornega predmeta "Nacionalne visokotehnološke strateške industrije za izboljšanje konkurenčnosti in posebne ukrepe za gojenje" (National Advanced Strategic Strategic Poseben zakon v industriji).
Izdelek RFQ