Kakovost in certificiranje

Upoštevanje filozofije "Quality First", Rxelectronics se zavezuje, da bo strankam zagotovila najvišje kakovostne elektronske komponente. Opravljamo inšpekcijske preglede komponent na naših kontrolnih centrih QC.

S pomočjo detektorja ponarejanja ABI


  • Odkrivanje manjkajočih ali nepravilnih umrlih, pomanjkanje veznih žic, netočnih pin izpiranje in padca za impedance
  • Po preskušanju vrnite preprost prehod ali rezultate
  • Ponujajo visoko stopnjo zaupanja v verodostojnost komponent


Vizualni pregled

Uporabljajte stanje mikroskopov z visoko ločljivostjo umetnosti, Rxelectronics Ekip vodenje vizualne inšpekcijske analize na naši hišni laboratorij laboratorij. Deli bi bili v celoti preverjeni za površinsko analizo, označevanje na delov, datum kode, Coo, Pins status in prejeto količino, znotraj Indiji za pakiranje, vlažnost, zahteve glede sušilnega sredstva in pravilno zunanjo embalažo. To je hitra in učinkovita za dokončanje vizualnega pregleda, ki bi vam pomagal, da se dodatno poznati status površine delov.

TEST SOLDEBLILITY.

Preskus solderbilnosti ima prednostno nalogo pri ocenjevanju delov z vodnimi elektrodami. Ocenjevanje bi bilo izvedeno za solletnost elektronskih komponent v skladu z načelom "uravnoteženega materiala".

Storitev de-kapsulacije

Uporaba instrumentov za korodiranje zunanjega paketa delov, da preveri, ali obstaja refleks obstaja, velikost rezine, proizvajalčeva logotip, avtorsko leto in wafer kodo za določitev verodostojnosti čipa.

Funkcionalni test

Testiranje polne funkcionalnosti delov, ki so vsebovali testiranje parametrov DC, da se zagotovi, da imajo deli vse zahtevane funkcionalnosti, ki temelji na ustreznem podatkovnem listu.

Testiranje rentgenskih žarkov

Testiranje rentgenskih žarkov je ne-uničujoča analiza, ki preverja notranjo strojno opremo komponente. V glavnem se osredotoča na preverjanje vodilnega okvirja čipa, velikosti rezin, zlati žico vezalni diagram, esd škodo in luknje. Stranke lahko zagotovijo uporabne vzorce ali primerjajo in preverijo preostale proizvode, kupljene v prejšnjem obdobju.


Kakovost certificiran by.

ISO 9001: 2015 Potrdilo o potrdilu št.: TUV100 04 4606
ISO 14001: 2015 Potrdilo o potrdilu št.: TUV104 04 4606

Kliknite za ogled potrdila:RX-TUV CER.

Certificate Reagistration No.: TUV100 04 4606 Certificate Reagistration No.: TUV100 04 4606
Izdelek RFQ