Pravilnik o zasebnosti

Rxelektronika je zavezana k varovanju vseh informacij, ki jih zbiramo, in bom omejila njegovo uporabo na tiste namene, za katere verjamemo, da nam bo pomagal pri boljšem služenju naših strank.
Oglejte si našo politiko, ki je navedeno spodaj, če želite izvedeti več o tem, kako zbiramo in uporabljamo elektronske informacije.

Zbiranje informacij, uporaba in skupna raba


Registracija: Zbiramo informacije, ki nam jih posredujete, ko se registrirate na uporabo naše spletne strani ali drugih spletnih storitev. Informacije, ki jih zbiramo, lahko vključujejo vaše ime, poštni naslov, telefon in / ali faksimilne številke, e-poštni naslov in druge informacije o vašem podjetju, ki nam omogoča, da vam bolje služijo.

Uporaba spletne strani: Zbiramo informacije o uporabi in navigaciji naših spletnih strani s strani uporabnikov. Informacije, ki jih zbiramo, vključno z naslovi IP uporabnikov in strani, ki jih gledate na našo spletno stran, nam pomaga pri analiziranjem trendov, diagnosticiranje problemov, vzdrževanje strani in zbiranje informacij za skupno uporabo.

Glasila in e-pošta: Mi vam lahko pošljemo glasila in e-pošto v zvezi z našimi izdelki in storitvami ali drugimi informacijami, ki jih verjamemo, lahko vas zanima. Poleg tega vas lahko obvestimo o posodobitvah spletnega mesta.

Vaš dostop do informacij in nadzora nad informacijami

V vsakem trenutku se lahko izstopite iz vseh prihodnjih stikov. V vsakem trenutku lahko stopite tako, da nas kontaktirate prek e-poštnega naslova ali telefonske številke na naši spletni strani:

Oglejte si, katere podatke imamo o vas, če obstaja
Spremenite ali popravite vse podatke, ki jih imamo o vas
Naj izbrišemo vse podatke, ki jih imamo o vas
Izrazite vsako skrb, ki jo imate o naši uporabi podatkov

Ne bomo prodali ali najemali nobenih informacij, ki jih zberemo prek naših spletnih strani z nikomer. In spodbujamo vas, da nas kontaktirate na info@RXelectronics.com, če imate kakršna koli vprašanja.


Izdelek RFQ