Izraz in pogoji

Pogoji prodaje

Vsa naročila, nameščena z RXelektroniko, veljajo pogoji tega sporazuma, vključno z naslednjimi pogoji prodaje. Vsaka domnevna sprememba, ki jo je predložila kupec v kateri koli dodatni dokumentaciji, se izrecno zavrne. Vnaprej natisnjeni pogoji in pogoji na naročilu kupca in / ali RXElectronics je neuspeh pri nasprotnem ali dodatnih pogojih ne bodo spremenili ali dodali pogoji tega sporazuma. S sprejemom tega prodajnega naloga kupec sprejme vse pogoje prodaje naročila. V kolikor je vsaka določba tega sporazuma v nasprotju s kakršnim koli izrazom ali pogojem, določenim v kateri koli predhodni ali poznejši dokumentaciji, določbe tega sporazuma nadomestijo in nadzorujejo. Naročila, uvrščena na obrazce, ki odstopajo od teh pogojev, se lahko sprejmejo, vendar le na podlagi, da bodo pogoji tega sporazuma prevladali, in taki pogoji bodo edini pogoji, ki urejajo naročilo. Vsaka kršitev teh pogojev bo povzročila, da bo prihodnje poslovanje končalo.

Validacija in sprejemanje naročil

Kupec mora vrniti naročilo, vključno z vsemi pomembnimi informacijami z natančnostjo v zadostnem času, da bi Rxelektroniko omogočil, da izpolni naročilo. Rxelectronics je specializirana za izboljšanje izdelka raziskovanje in nabava komponent težko dostopnih. Kupec priznava, da ta izdelek ne bo več imel sledljivosti prvotnemu proizvajalcu, zlasti za izdelek s starejšimi kodami. Kupec mora v času naročila določiti, če zahteva paperprodaja sledljivosti, ki se nanaša na prvotni proizvajalec za sprejem izdelka. Če kupec ni izrecno zahteval sledljivosti, se kupec odpove vsako pravico do vračanja izdelka zaradi pomanjkanja dokumentacije sledljivosti in Rxelectronics bo zavrnil vsako zahtevo za vračilo, ki je posledica pomanjkanja dokumentacije sledljivosti. Sprejem naročila je izrecno zavezan za pogoje, napisane v prodajnem naročilu, in pod nobenim pogojem ne sme biti nobenega izmed pogojev, ki jih vsebuje odobritev kupca, ne glede na to, ali s priznanjem ali kako drugače, postanejo del prodajnega naloga.
Ko naročite naročilo z RXElectronics, lahko preverimo vaš način plačila, naslov za pošiljanje in / ali identifikacijsko številko oproščene davka (če obstaja) pred obdelavo vašega naročila. Vaša postavitev naročila z RXElectronics je sprejem izrazov iz tega sporazuma.
Kupec priznava, da lahko Rxelectronics dokonča vaše naročilo z obdelavo vašega naročila po preverjanju sredstev in dostavo izdelka.
Rxelectronics lahko po lastni presoji zavrne vaše naročilo in zavrne, da dokončate kateri koli del tega dela. Če ne dokončamo vašega naročila, ki izhaja iz nekaterih nepričakovanih razlogov, se uradno obvestilo obravnava prek e-poštnega naslova ali drugih kontaktnih podatkov, ki so na voljo v vašem naročilu. Naročilo se ne šteje za dokončanega, dokler izdelek ni bil dostavljen.

Informacije o izdelku in cenah

Rxelectronics je zavezan, da bo zagotovil up-to-datum in točne informacije v zvezi s proizvodi in cenami, vendar ne zagotavlja valute ali natančnosti takih informacij. RXElectronics ne predstavlja nobene zastopanosti glede natančnosti ali popolnosti informacij o izdelku, in zavrača vse predstavništva, jamstva in obveznosti po kateri koli teoriji v zvezi z informacijami o izdelku. Vse vrste tipografskih ali drugih napak ali opustitve v kateri koli prodajni literaturi, oblikovanju cen, računu ali ponudbi je predmet popravka brez odgovornosti na delu RXElectronics. Rxelectronics priporoča, da kupec pred uporabo ali delujejo na takšne informacije. Vse informacije o izdelku se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila, Rxelectronics pa ni odgovoren za tipografske ali druge napake ali opustitve pri informacijah o izdelku. Rxelectronics si pridržuje pravico do sprememb specifikacij vsakega izdelka in / ali opravljene storitve, ki so potrebni za uskladitev z vsemi veljavnimi zakonskimi zahtevami ali izhajajo iz kakršnih koli sprememb specifikacije proizvoda proizvajalca, ki ne bistveno ne vplivajo na kakovost ali zmogljivost.

Cene za elektronske komponente in druga blago je določena na podlagi tržnega trenda. Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo kadarkoli pred zaključkom vašega naročila RXElectronics. Kotacije, razen če ni drugače navedeno, veljajo samo na dan izdaje, in Rxelectronics jih lahko brez predhodnega obvestila spremeni. Cene za izdelek pred razporejenimi pošiljkami se lahko povečajo po kakršnem koli povečanju stroškov RXElectronics, spremembe tržnih pogojev ali drugih vzrokov, ki presegajo razumnega nadzora RXElectronics. Cene so samo za izdelke in ne vključujejo davkov, stroškov pošiljanja, dolžnosti in vseh drugih stroškov ali pristojbin, kot so pristojbine za posebno embalažo in označevanje proizvodov, dovoljenj, potrdil, carinskih deklaracij in registracije. Če ni drugače navedeno na predlogu RXElectronics, ponudbo ali račun, je kupec odgovoren za vse dodatne pristojbine. Proizvodi se prodajajo na podlagi "AS-je" in "kot na voljo". Vsako odkritje neusklajenosti v opisu izdelka, razpoložljivosti ali oblikovanja delov, navedenih v vašem naročilu, vas bomo takoj obvestili z možnostmi za odpravo težave. Rxelectronics si pridržuje pravico do dodelitve prodaje izdelkov med svojimi kupci.

Sprejemanje izdelka

Kupec mora pisno obvestiti RXElectronics pisno o kakršni koli škodi na zunanji embalaži ali izdelkih, pomanjkanju ali druge neskladnosti ("vizualna napaka") v petih delovnih dneh po prejemu pošiljke in pred pošiljanjem do končne stranke; V nasprotnem primeru se šteje, da je kupec sprejel izdelke in ne more preklicati sprejemanja. Če kupec ne daje takega obvestila, se blago šteje za sprejeto v vseh pogledih. Uporaba katerega koli dela naročila po dobavi je odobritev in sprejemanje naročila s strani kupca.

Vrne in nadomestila

Vsi izdelki RXElectronics so označeni s točno imena proizvajalca in številke delov. Pred naročilom preverite številko dela, blagovne znamke in druge povezane informacije. Rxelectronics ne bo sprejel nobene zahteve za vrnitev ali zamenjavo, če se stranke sami napako.

1. Izključni pogoji za donose ali zamenjave: \ t

1). Prepričajte se, da potrdite prejem in preverjanje elementov v enem tednu po prejemu blaga.
2). Če obstajajo težave s kakovostjo, prikažite poročilo o preskusu iz pooblaščenih preskusnih hiš ali predloženo poročilu o povratnih informacijah uporabnika v 30 dneh. Ne sme se sprejeti, ko je potekel. Prosimo, da obdržite originalno embalažo in oznako za vse izdelke, ki jih je treba vrniti ali zamenjati.
3). Če se dejansko število prejema in model ne ujema, navedite fotografije potrdila, blaga in s tem povezane slike, da dokažete. Ko je ponovno potrdil, da je Rxelectronics poslal napačno blago, bo Rxelectronics uredil zamenjavo pravočasno za vas.
4). Če zaprosijo za vračila zaradi težav s kakovostjo proizvodov, morate zagotoviti podrobno poročilo o preskusu uspešnosti, ki deluje kot zamenjava ali vrača dokazila za RXElectronics, da se pogajajo z dobavitelji.
5). O naročilu je izdan račun DDV, morate poslati račun nazaj na nas tudi po potrditvi donosa.

2.Najstitveni pogoji za donose ali zamenjave

1). Originalna embalaža in nalepke so poškodovane ali manjkajo.
2). Že uporabljene ali preizkušene izdelke (z izjemo težav s kakovostjo izdelkov)
3). Če stranka ne kaže nobenega ugovora kakovosti izdelka v 30 dneh, bo Rxelectronics ga vzel, ko je kakovost izdelka v celoti v skladu z zahtevami privzeto.
4). Lastno napako stranke za napačna naročila.

3. Vrnitev Naslov: Če se potrdijo vračanje ali zamenjava, vam bomo ponudili konkretni naslov pošiljke za vračila ali zamenjave.

4. Čas procesa za storitve za stranke:

1). Predstavniki služb za stranke RXElectronics Service bodo sprejeli in rešili vrnitev v 2 dneh po tem, ko jih stranke predložijo.
2). Rxelectronics bo nadomestil ali zamenjal blago po vrnitvi nazaj.

5.Raturns Opis tovornega prometa: \ t

1). Rxelectronics bo nosil stroške tovora, ki ga povzroča napačna količina, napačen model in težave s kakovostjo izdelka.
Izdelek RFQ