Femtosekund laserski proizvajalec Altra Photonics je napovedal dokončanje več deset milijonov juanov v A+ krogu financiranja

Jun 27,2022
27. junija je Hangzhou Altra Photonics Technology Co., Ltd. (na kratko "Altra Photonics") objavil zaključek več deset milijonov Yuana v seriji A+. Ta krog financiranja so skupaj zaključili Lufeng Investment, Linkage Fengye in drugi industrijski prestolnici. Poroča se, da je dokončanje tega kroga finančnih znamk, da je Altra Photonics začel v celoti vstopiti v polje litijeve baterije Novo energijo.


Uradne novice kažejo, da je bila Altra Photonics ustanovljena junija 2018, v glavnem se je ukvarjala z raziskavami in razvojem, proizvodnjo, prodajo in uporabo industrijskih femtosekundnih laserjev in njihovih osnovnih naprav. Sestavljen je iz ultrafast laserskih inženirskih strokovnjakov iz čezmorskih povratnikov, vključno z vodjo regionalne prodaje Trumpf Kitajske in optičnimi inženirji iz Litve.

Ekipa Altra Photonics je bila odgovorna za raziskave in razvoj žemtosekundnih svetlobnih virov v številnih večjih nacionalnih projektih, kot so: prvi domači laser za femtosekundne vlake Oprema za predelavo stenta. Čakaj.

Trenutno ima Altra Photonics platformo za lasersko proizvodnjo (porazdelitev moči 10W-1000W, porazdelitev valovne dolžine iz 1030nm infrardeče 515nm zelene svetlobe 343nm ultravijolična 258nm globoka ultravijolična ultravijolična, nenehno prilagodljiva porazdelitev širine impulza 350fs-10ps); Platforma za laserski izdelek PicoseCond (50W Picosecond UltraViolet, 100W Picosecond Green Light, 300W pikosekundna infrardeča luč); Sub-Nanosekundna laserska proizvodna platforma (60W-100 W nanosekundna zelena luč). Poleg na novo vnesenega litijevega baterijskega polja New Energy je že nameščen na poljih polprevodnikov, novih prikazov, sončne fotovoltake, potrošniške elektronike, vesoljske in druge polja.
Izdelek RFQ